Una, alta

* Pe 20 iunie anul trecut scriam un editorial despre Dorin Chirtoaca. L-am revazut azi in emisiunea lui Robert Turcescu si am retrait sentimentul acela. Sentimentul ca un tinar poate sparge gheata si poate zdruncina un sistem anchilozat. Ca poate sparge fosilele. Mi-e teama ca o sa imbatrinesc asteptind in politica din Romania un asemenea tinar si ca atunci cind o sa vina o sa vad zburind tzandari din fosila care voi fi devenit eu.

* Miine o sa fiu in Ploiesti. Gasiti mai multe detalii in pagina „Testamentul de ciocolata”. Ideea e ca ma tare bucur ca nu o sa fiu in Braila. Orasul se va umple cu Iliescu si Tariceanu. Nici nu vreau sa imi inchipui ce nebuneala o sa fie.

* Doru Pruteanu a plecat un pic. Trist si fara comentarii, mai ales ca n-am sh-uri si tz-uri sa vorbesc despre asta.

* Vine campania electorala si deja mi-e scirba. In jurul presei locale clampane ciocurile unor pasari de prada. In spatele lor citeva creiere de gaina calculeaza cam cit costa un ziarist. 

* Azi am vorbit cu reprezentanta unei companii care produce documentare pentru televiziunea nationala belgiana. „Cum ar fi fost daca te-ai fi nascut intr-o alta tara?” este tema pe care isi construiesc noua productie. Chiar asa! Cum ar fi fost daca pe 21 mai 1977 nu m-as fi nascut la Mangalia, in Romania, ci pe malul vreunui ocean dintr-o alta tara. Daca vreti sa faceti exercitiul asta, cautati in ziarul de miine datele de nastere si vedeti daca puteti deveni „frate geaman” cu un belgian.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: