Când moare un Actor

Cornel Cimpoae

Când moare un Actor nu moare doar un om. Nu moare doar un prieten, un amic, o rudă, un duşman ori cineva de care ai auzit cândva. Când moare un Actor se sting zeci, poate sute de suflete, pe care el, Actorul, le-a împrumutat pentru rolurile sale. Când moare un Actor e ca şi când s-ar prăbuşi un înger ce ar trage după el, în nefiinţă, vieţile celor de care, până atunci, s-a îngrijit. Da, când moare un Actor, lumea nu pierde doar un om, nu pierde doar un suflet, ci un lanţ întreg de vieţi, o serie întreagă de roluri pe care Actorul le-a jucat, pe care şi le-a însuşit, pe care le-a trăit. O mulţime de roluri cu care s-a confundat, cu care s-a înlocuit. Pentru care s-a abandonat.

Citeste mai departe

3 Responses to Când moare un Actor

 1. john from London spune:

  cui ii mai pasa de un actor azi ? trist , daca era vorba de ceva gratis de orice altceva … paoate erau mai multe comentarii dar asa ..
  Pacat ca filosofia burtii a luat locul spiritului si sensibilului , nu ca as fi eu unul graduat sau vreun sensibil , ca nu sant dar…

 2. andra spune:

  trista inmormantare. dar kre era tampitul ala kre facea poze langa mine cu aparatul digital? /:) sigur nu era de la presa.. si nici emo nu parea k sa faca poze in cimitir :))

 3. ROTON MUZIC spune:

  john…..din pacate ai mare dreptate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: